torsdag 28 juli 2016

Veterinärbesök

På det här jättebraiga stället har jag varit på besök vid tre tillfällen. Det är ett relativt nyöppnat ställe som drivs av trevliga och ambitiösa unga kvinnor. 
Jag hade bara bott hos matte i några veckor när jag började klia mig så väldigt på mina öron. Matte fick nästan panik och ringde till vetten. Å då fick vi komma dit. Jodå, jag hade öroninflammation och fick öronrens och medicindroppar. Jösses va jag sprattlade när jag skulle ha mina droppar. Matte fick allt be min dagmatte Elina om hjälp. Men efter en veckas sprattel så lugnade jag ner mig, något i alla fall. 
Vid återbesöket var mina öron helt fina igen!

Häromdagen var vi där igen. Nu hade matte fått för sig att jag inte tappar mina mjölktänder som man ska. Jodå, sa dom när dom tittade mig i munnen, det ser ut precis som det ska! Jag ska bara gnaga på riktiga oxben så åker de nog ut.
Å tänk det kostade ingenting!

Matte åkte till djuraffären som säljer djupfrysta ben som kommer från en närbelägen köttgård. Jag fick revben från en oxe. Ojojoj så gott!

Nu ska vi åka till apoteket och hämta ut fästingmedel.

Nospussar från
Ludde Svartnos


5 kommentarer:

 1. Vilken tur att öronen mår bra igen och matte slapp betala för gotterådet

  ❤ Nosbuffar 🐈

  SvaraRadera
 2. PS
  Vi lade till dig på vår blogglista för att hitta dig lättare, hoppas att det inte gör nåt. Säg till i så fall ^_~ DS

  🐱 Nosgos 🐾

  SvaraRadera
 3. Hej, Ludde Svartnos! Här hade vi missat helt att en sån som du flyttat hem till Bellas matte. Redan i april! Det blev vi sååå glada över att läsa!
  Hoppas att ensamhetsträningen går bättre och att du fortsätter att simma med matte så länge det är sommar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen! Jag flyttade in i april men vi har inte fått ordning på bloggen förrän nu. Och det verkar inte funka helt bra ännu...

   Radera