söndag 19 februari 2017

Agilityhunden

Hej vad det går!

Det är extrapris på agilityhinder på Rusta. 99 kr/hinder nu. Jag har köpt slalompinnar, en tunnel och hoppringen. Det är riktigt bra kvalité på grejerna 🙂.

Oturligt för Ludde, som är så pigg och snabb, är att jag är "justerad" sedan oktober månad. Jag har drabbats av diskbråck i nacken.

Då springer man inte alls, kan jag tala om. Det har inte ens gått att böja sig. Ajajaj vad ont jag har haft 😱. Men med sjukskrivning, mycket sjukgymnastik och vattengympa i 32-gradig bassäng
är jag på bättringsvägen. Men det är långt kvar till att springa agility med Ludde!

På fotot syns Luddes ena dagmatte som oxå är "justerad". Hon halkade så oturligt och fick knäskålen ur led 😱. Å stackarn, vad ont hon hade! Nu linkar hon omkring på kryckor och ett "robotben". Så hon springer inte agility, hon heller! 
Men vi båda gör så gott vi kan med hund och hinder. Ludde tycker i alla fall att det är jätteroligt att springa och hoppa.


Idag hittade Ludde minsann ett korvträd. Det är jättebra sysselsättning för en liten hund. Använda nosen och att sträcka ut kroppen ordentligt är bara bra!

Önskar er en god söndag
//MARI

2 kommentarer:

  1. Ett godisträd igår och ett korvträd idag!?! Det är inte dåligt vad en nyfiken vovve med känslig nos hittar på promenaderna!
    Det är inte roligt att ha ont. Hoppas att du blir bättre och smärtfri snart!

    🐱 Kram å ge gossen en puss på nosen 🐾

    SvaraRadera